Vuonna 1978 perustettu Jaakko Lehto Executive Search Oy on yksi alan vanhimmista suorahakuyrityksistä Suomessa.

ProMotive ja JaakkoLehto uudistuivat

ProMotive Oy ja ProMotive HR1 Oy toimivat jatkossa yhteisen ProMotive brändinimen alla. JaakkoLehto Executive Search Oy toimii puolestaan JaakkoLehto nimellä. Uudistusten myötä yrityksien logot sekä muu visuaalinen ilme muuttuvat. Kotisivut saavat myös uuden ilmeen tämän kevään aikana.

logo-promotive.png

ProMotive tarjoaa kaikki HR-ratkaisut työsuhteen elinkaaren eri vaiheisiin. Palvelujamme ovat henkilöstövuokraus ja rekrytointi, valmennukset ja konsultointi sekä uudelleensijoitus. Kaikki mitä teemme, teemme sen asiakkaiden tarpeisiin ihmisten kanssa sekä asiakkaiden ehdoilla, eettisesti.

Henkilöstövuokrauksessa ja rekrytoinneissa olemme keskittyneet hr:n, taloushallinnon ja projektijohtamisen ja -toteuttamisen asiantuntijoihin. Tarjoamme osaamista riskittömästi ja nopeasti. Toimeksiannoissamme toimimme asiantuntevasti, yksilöllisesti, henkilökohtaisesti ja joustavasti.

Valmennuksissa ja konsultoinneissa tarjoamme tehokkaita ja käytännöllisiä työkaluja henkilöstöjohtamisen ja esimiestyön arkeen. Toimintamme perustuu uusimpaan tietoon muutoksen menestystekijöistä ja tehostettuun muutoksen läpivientiin mitattavin tuloksin. Tapamme valmentaa on käytännönläheinen, osallistava ja innostava.

Uudelleensijoituksessa tarjoamme pidempikestoisia uudelleensijoituspalveluja sekä päivästä muutamaan päivään kestäviä työnhakuvalmennuksia. Konsulteillamme on laaja-alainen toimialaosaaminen ja -kokemus. Toiminnassamme keskeisinä tekijöinä ovat luottamuksellisuus, yksilöllisyys, perusteellisuus, omistautuneisuus ja asiakkaan kanssa rinnalla kulkeminen. Olemme tunnettuja korkeasta onnistumisprosentista uuden ratkaisun löytymisessä.

logo-jaakkolehto.png

JaakkoLehto  on korkeatasoinen suorahakupalvelujen tuottaja jo vuodesta 1978 lähtien. Olemme johtava, itsenäinen suorahakuyritys Suomessa ja osa kansainvälistä Glasford International –verkostoa. Meillä on vahva erikoisosaaminen useilla palvelutoimialoilla ja teollisuudessa valtakunnallisesti. Meillä on toimialan kattavin kokemus yli 6000 suorahaulla ja vankka kokemus ylimmän johdon hauista eri liiketoiminta-alueilla sekä rekrytoinneista organisaation eri tasoilla - asiantuntijoista yritysten ylimpään johtoon. Suorahakukonsulteillamme on pitkä ja monipuolinen kokemus sekä laaja kontaktiverkosto ja cv-pankki. Toimintaamme ohjaavat laadukkaat prosessit ja toiminnan takuu.